Dax Dasilva als spreker bij Lightspeed Connect 2017

Wat te verwachten

De dag zal een mix zijn van inspirerende keynotes en partner sessies over verschillende onderwerpen. De product experts van Lightspeed zijn ook ter plaatse om tips en tricks over het gebruik van de Lightspeed producten te delen en vragen te beantwoorden. De sessies zullen voornamelijk in het Nederlands plaatsvinden naast een aantal Engelse sessies.

De dag is volledig verzorgd met lunch, drankjes, snacks en een netwerkborrel aan het einde van de dag.

Video van Lightspeed Connect 2017

Pijlers

Ontdek onze 4 hoofdpijlers

Omnichannel success

Niet alleen op diverse kanalen je producten verkopen, maar ook zorgen dat deze kanalen met elkaar geïntegreerd zijn is een uitdaging. Leer van de experts hoe je aan een succesvolle omnichannel strategie kunt bouwen.

Return of the human experience

Je klanten op een persoonlijk niveau aanspreken, bereiken en een waardevolle relatie met hen opbouwen. Hoe kun je dat faciliteren?

Verkoopstrategieën

Alles van productfotografie, design en marketing tot conversieoptimalisatie. Tips en advies die retailers direct kunnen toepassen.

Navigating technology

Retailers die technologie in hun voordeel gebruiken en met de juiste systemen werken, hebben een duidelijk streepje voor. Wat komt er aan voor de sector en welke ontwikkelingen moeten retailers in de gaten houden?

Lightspeed Connect in de Supernova 1
Lightspeed Connect in de Supernova 2
Lightspeed Connect in de Supernova 3

Floorplan

Floorplan voor Lightspeed Connect 2018 Floorplan voor Lightspeed Connect 2018
 1. SendCloud
 2. eMarketing
 3. DMWS
 4. Mailcampaigns
 5. Mollie
 6. MysizeID
 7. TBD
 8. Retailtrends
 9. Epson
 10. GMU
 11. Webshopimporter
 12. ReloadSEO
 13. Picqer
 14. 050media
 15. OKBetalen

Reisinformatie

Adres

 • Jaarbeurs, Supernova
 • Jaarbeursplein 1, 3521 AL, Utrecht
 • Nederland

Openbaar vervoer

De Jaarbeurs bevindt zich naast Utrecht Centraal Station, waardoor de locatie zeer gemakkelijk te bereiken is met de trein. Volg vanaf Centraal de borden waarop “Jaarbeursplein” aangegeven staat. Het is vijf minuten lopen naar het Beatrixgebouw/Jaarbeurs - volg dan de borden naar Supernova.

Vanaf het buitenland

Amsterdam Schiphol Airport ligt op slechts 40 minuten rijden van de Jaarbeurs, of je nu met de auto, trein of taxi reist. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport is het gemakkelijk om de Jaarbeurs per trein te bereiken. Om de 15 minuten rijdt er een trein vanaf Schiphol richting Utrecht CS.

Hotels

Er zijn verschillende hotels in de buurt van de Jaarbeurs: NH hotel, Park Plaza Hotel, Grand Karel V, Courthotel

Parkeren

Jaarbeurs zelf heeft 6.500 parkeerplaatsen. De parkeertarieven bedragen € 4,00 per uur tot een maximum van € 16,00 per dag (24 uur). Parkeren kan het beste op P4. Wanneer u de parkeergarage betreedt, ontvangt u een parkeerticket. Voordat u vertrekt, kunt u met dit ticket betalen bij een van de betaalautomaten op het terrein.