Exposanten

Een overzicht van de 2018 exposanten

OK

Consumenten zijn mobieler dan ooit, en het is tijd om daar optimaal op in te spelen. OK biedt een universeel platform dat de mobiele consument 24/7 faciliteert. Dat levert niet alleen gemak op voor de klant, maar ook waardevolle inzichten voor retail en ecommerce. En dát is van onschatbare waarde.

Sendcloud

SendCloud is Europa's nummer 1 eCommerce verzendtool. Het biedt een alles-in-één verzendplatform waarmee retailers hun volledige verzendproces kunnen optimaliseren. Bespaar tijd en focus op wat het belangrijkst is: de groei van uw online business. Al meer dan 10.000 webshops gebruiken de tools van SendCloud om hun verzendproces te optimaliseren.

050 media

050media is in 2009 gestart als online marketingbureau, met webontwikkelaars en online marketeers. Met jarenlange ervaring met webbouw en online marketingdiensten zoals zoekmachineoptimalisatie, Google AdWords en conversieoptimalisatie en andere vormen van online performance marketing helpt 050media online businesses te doen groeien.

Picqer

Picqer is een eenvoudig te gebruiken online tool voor het beheren van webwinkel magazijnen. Picqer zorgt voor professioneel voorraadbeheer, zo snel mogelijk bestellingen uitleveren en een gestroomlijnde inkoop. En het brengt al de verschillende verkoopkanalen bij elkaar. Picqer is de centrale schakel in je magazijn.

DMWS

DMWS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkwebshops in Lightspeed eCom. Als Elite-partner werken we voor de meeste bedrijven en grote merken. We faciliteren ook bijna 1000 Lightspeed-klanten met DMWS Themes, als een service in de Lightspeed Themestore.

eMarketing

eMarketing stelt handelaren in staat om hun producten te adverteren op relevante platforms, zoals Google, Facebook, Amazon met slechts één klik. Opgericht in 2013 in Duitsland, is eMarketing nu wereldwijd beschikbaar in meerdere talen en wordt het beschouwd als de #1 eCommerce marketing oplossing.

Mailcampaigns

MailCampaigns zorgt voor omzetgroei door e-mailmarketing in uw (Lightspeed-)webshop mogelijk te maken. MailCampaigns is een online e-mail campagne oplossing met de focus op gebruiksgemak. Het biedt de mogelijkheid om het versturen van nieuwsbrieven naar uw relaties volledig in eigen beheer te doen.

Mollie

Mollie is een betalingsoplossing waarmee e-verkopers verschillende betaalmethoden aan hun klanten kunnen aanbieden. Wij geloven in kracht door eenvoud. Mollie daagt de standaard in betalingen uit door de grenzen van technologie te testen, door altijd een stap verder te kijken en door een sterke API te bieden.

ReloadSEO

ReloadSEO is de alles-in-één SEO-tool voor e-commerce. Keyword research. Content optimalisatie. Backlinks. Store monitoring. Alle SEO-tools die u nodig heeft om uw winkel te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

Webshopimporter

Webshopimporter.com biedt een volledige oplossing voor dropshippers en groothandels om hun verkoop- en productaanbod te vergroten. Wij integreren alle gegevens in uw winkel. Met onze nieuwe WISEPIM kunt u product-EAN's centraal verrijken, content vertalen en uw productgegevens synchroniseren met marktplaatsen.

GMU

GMU combineert de beste SEA-specialisten met jarenlange expertise op het gebied van performance-marketing en geavanceerde big data-softwaretechnologie om Lightspeed retailers te helpen het volledige potentieel van de snelstgroeiende online ontdekkings- en winkelkanalen van vandaag te ontdekken.

MySizeID

MySize (NASDAQ: MYSZ) is een unieke meettechnologie die wordt gebruikt in de fashion, e-commerce, DIY, en verzending sectoren. De algoritme-gedreven technologie berekent en registreert metingen. De MySizeID-app maakt voor elke shopper een uniek formaat-ID aan op basis van hun persoonlijke metingen, zodat ze kunnen zien welke items er precies bij hen passen.